Tadelakt

Het tadelakt van Ecobouwen is perfect geschikt voor o.a. badkamers, toiletten en keukens. Met deze speciale waterdichte stuc, op basis van kalk, kunt u vrijwel elke denkbare vorm maken. Tadelakt is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik en geeft een unieke uitstraling aan elke ruimte. Naast het feit dat tadelakt een waterdicht stucwerk is, is het tevens voegloos, ideaal dus voor natte ruimtes!

Tadelakt is geschikt voor:
Badkamers.
Badkamerwanden.
Wasmeubels.
Baden.
Toiletten.
Sauna’s.
Houtkachels.

Als wandafwerking in de keuken of toilet.
Ecobouwen werkt met twee soorten tadelakt, origineel Marokkaans tadelakt en tadelakt afkomstig uit Spanje. Tadelakt laat zich ook mooi combineren met ons andere natuurlijke stucwerk, zoals o.a. listro glansleemstuc, beton ciré of kalkstuc.
Marokkaans tadelakt
Origineel Marokkaans tadelakt wordt gewonnen in Marokko en daar gebrand. Het originele natuurlijke waterafstotende tadelakt bevat een crackele effect waardoor tadelakt iets weg heeft van natuursteen. Tadelakt betekent (vrij vertaald) inwrijven of inmasseren. Het speciale effect van het materiaal wordt verkregen door tadelakt te polijsten met een (edel)steen. Bovendien kunt u Tadelakt ook nog op een speciale manier behandelen, waardoor het product er steeds levendiger uit gaat zien. Wij werken met de Tadelakt van Tierrafino en deze is verkrijgbaar in acht standaard kleuren. Daarnaast is het ook nog mogelijk om kleurpigmenten aan de Tadelakt toe te voegen. De originele Tadelakt is dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Copyright © 2014 Webdesign door Stucadoorsbedrijf Serno b.v